Coaching

Individuele coaching

Wil je verandering, maar weet je niet wat? Ben je onderweg, maar weet je niet hoe? Dan kom ik naast je staan en kijk ik aandachtig met je mee naar wat je belemmert. Ik luister met mijn hart, voel met je mee en zie wie je echt bent. Ik ga op zoek naar je beweegredenen, hoe je dingen doet en waarom, waar het stagneert en waar het stroomt. Samen kijken we naar je hele systeem; je gezin van herkomst, je omgeving en wat je nog meer beïnvloedt. Soms gebruik ik daar een familieopstelling voor. Ik kan paarden als collega inzetten, en ik zet altijd mijzelf in, met hart en ziel.

Met de verkregen nieuwe inzichten kun je uit de weg ruimen wat je belemmert, een stap zetten die je eerder niet durfde of toewerken naar accepteren wat er is.

Gezinscoaching

Heb je vragen of zorgen over de opvoeding en ontwikkeling van je kind? Wil je meer rust en ontspanning in je gezin? Zit je als ouder niet goed in je vel? Ik begeleid volwassenen, kinderen en gezinnen bij opvoeden en opgroeien. Oplossingen liggen vaak in de interactie tussen jou en je kind. In hoe je naar je kind kijkt en hoe je reageert. We gaan hierover in gesprek en als je wilt kijk ik thuis met je mee.

In overleg maak ik ook gebruik van familieopstellingen. Als je dat wilt zet ik paarden in. Met jou, met je kind of met jullie samen. En altijd zet ik mijzelf in, met hart en ziel.

"Pauline was heel rustig en bleef contact houden, ook toen het niet goed met me ging en ik weinig kon. Ik vertrouwde haar echt. Het gaat nu veel beter met mij en mijn dochters"
Carine de K, moeder van een tweeling van 6 jaar
"Ik wist echt even niet meer hoe ik moest omgaan met de boze buien van mijn zoon. Door Pauline zie ik waar zijn boosheid vandaan komt. Ik begrijp hem nu beter en kan hem helpen."
Rutger T, vader van een zoon van 9 jaar
"Pauline dacht met me mee en stelde goede vragen. Door mijn probleem met matjes neer te leggen in de ruimte zag ik opeens duidelijk welke keuzes ik wilde maken in mijn werk."
Nada el H, coachee

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig
geworden?

Wil je kennismaken? Iets vragen? Weten wat ik je te bieden heb?