Samenwerken

Projecten

Zoek je voor een gemeente of zorginstelling een gezinscoach? Een professional die een vertrouwensband met het gezin opbouwt om daarna structureel met de hulpvraag aan de slag te gaan? Daarvoor ben ik beschikbaar op projectbasis. Zowel inhuur als via PGB. Ik heb ervaring in veel facetten van het werk met kinderen en gezinnen, op verschillende plekken. Wanneer nodig kleur ik graag buiten de lijntjes. Altijd in het belang van een oplossing voor het gezin.

Projecten

Sinds 2008 werk ik als vrijgevestigd jeugd- en gezinsprofessional. In mijn eenmanszaak maar nooit alleen. Ik werk graag met mensen samen. Met ervaring als pedagogisch medewerker, ambulant gezinsbegeleider, schoolmaatschappelijk werker, trainer Triple P, trainer signaleren kindermishandeling, trainer deskundigheidsbevordering kinderopvang, medeoprichter Kindinpraktijk, organisator ouderavonden en -cursussen op school en in kinderopvang, kindertherapeut Kinderen uit de Knel, begeleider familieopstellingen en coach met paarden.

Mocht je op zoek zijn naar een ervaren, enthousiaste professional voor korte of langere projecten, aarzel dan niet om te bellen. Ik verken samen graag de wensen en mogelijkheden.

"Pauline is afgelopen jaren een grote meerwaarde geweest binnen ons wijkteam. Ze is een professional met veel kennis, kunde en empathisch vermogen die zeer goed aansluit binnen de gezinnen. Zij ziet snel en scherp wat binnen een gezin speelt en wat nodig is."
Femke van der Gaag, medewerker Volwassenen, wijkteam Maassluis
"Pauline, je bent een geweldige collega. Sensitief, helder, scherp, analytisch en doortastend. Heel veel gezinnen en collega's zijn door jou al heel goed verder geholpen. Je bent een topper."
Esther v/d Ende, teamleider jeugd, wijkteam Maassluis

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig
geworden?

Wil je kennismaken? Iets vragen? Weten wat ik je te bieden heb?